SPORT CARS NORWAY

Sport cars Norway
OstaMyy.Com


Albania Algeria Andorra Angola Antigua And Barbuda Argentina Armenia Australia Austria Azerbaijan Bahamas Bahrain Bangladesh Barbados Belarus Belgium Belize Benin Bolivia Bosnia And Herzegovina Brazil Brunei Bulgaria Burkina Faso Burundi Cambodia Canada Chile China Colombia Costa Rica Cuba Cyprus Czech Republic Denmark Djibouti Dominica Dominican Republican Ecuador Egypt El Salvador England Ethiopia Fiji Finland France Gabon Gambia Georgia Germany Ghana Greece Grenada Guatemala Guyana Haiti Honduras Hong kong Iceland India Indonesia Israel Italy Jamaica Japan Jordan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Lithuania Luxembourg Macedonia Malaysia Malta Mexico Moldova Mongolia Netherlands New Zealand Norway Oman Pakistan Panama Paraguay Peru Philippines Poland Portugal Qatar Romania Russia Saint Kitts And Nevis Saint Lucia Saint Vincent And Grenadines Saudi Arabia Serbia And Montenegro Singapore Slovakia Slovenia South Africa Spain Sri Lanka Sudan Suriname Sweden Switzerland Syria Taiwan Thailand Trinidad And Tobago Tunisia Turkey Ukraine United Arab Emirates Uruguay USA Uzbekistan Vanuatu Venezuela Vietnam ZimbabweSPORT CARS NORWAY


BMW  
Med de tre merkene BMW, MINI og Rolls-Royce Motor Cars har BMW Group en helt særegen posisjon i bilindustrien. Førsteklasses kvalitet er overordnet målsetning for alle aktiviteter i konsernet. Helt fra utviklingen og frem til produksjon og markedsføring satses det kompromissløst på fremragende kvalitet. En strategi som har vist seg å være lønnsom.

Ford  
Med sine praktiske og rimelige biler endret Henry Ford måten folk levde på. Han innførte masseproduksjonsteknikker som satte standarden for all verdens industrier i det meste av det tyvende århundre. Henry Ford ble født 30. juli 1863 i Springwells Township, Wayne County, Michigan, som den første i en søskenflokk på seks. Han vokste opp på familiegården, gikk på en skole med bare ett klasserom og arbeidet på gården i fritiden. Allerede ved ung alder viste han interesse for mekanikk - en interesse som senere skulle utvikle seg til en genial kunnskap, og føre til anerkjennelse som en av historiens største industrigiganter.

Jaguar  
Velkommen til jaguar.no. Her vil du finne informasjon som gjelder det norske markedet, mens knappene XK, XJ, S-TYPE, X-TYPE og NYHETER, tar deg til Jaguars internasjonale sider i et nytt vindu.

Kia  
Kia er Norges og Europas raskest voksende bilmerke. Kia bygger biler tilpasset det europeiske markedet – med sporty design, mye utstyr, høy komfort og sterke motorer. Kia første europeiske fabrikk åpnes desember 2006. Kia har et bredt modellprogram, tilpasset de ulike målgruppers behov og ønsker. Modellprogrammet strekker seg fra kompakte Kia Picanto, via populære Kia Rio og Kia Sportage, til den store SUV’en Kia Sorento. Teknisk kyndighet, design, kvalitet og et solid håndverk ligger bak hver bil som Kia produserer. Som en ytterligere forpliktelse til kundene, blir hver eneste bil grundig testet før den forlater fabrikken.

Land Rover  
Land Rover offers its new and used sports cars for sale.

Lexus  
Lexus i dag: siste nytt og kunngjøringer, detaljer om bilmesser, arrangementer, magasin og vår sponsorvirksomhet. Bruk koblingene over til å finne ut mer.Global tilstedeværelse: globalt nedslagsfelt. Lexus over hele verden, vår miljøpolitikk og historie. Bruk koblingene over til å finne ut mer.

Mazda  
Mazda offers its new and used sports cars for sale.

Mercedes Benz  
Siste utgave av Mercedesmagasinet i 2007 har et innhold vi tror du vil finne interessant, aktuell og leseverdig. Vi gir deg et glimt av fremtiden, med historier om en Mercedes-Benz verden som setter standard for fremtiden på mer enn ett felt. Vi kan også by på en velsmakende artikkel om mesterkokken Eyvind Hellstrøm, som har blitt tildelt æresbevisningen Légion d’Honneur for sitt arbeid for å fremme kokkekunsten i Norge og verden for øvrig. I tillegg har vi besøkt Tarald Lundevall og kollegaene hans i arkitektkontoret Sønhetta. De deler sine tanker rundt det nye operabygget i Oslo.

Mitsubishi  
På bare noen få år, har Mitsubishi totalfornyet sitt modellprogram . Fra ny Colt, til nye Outlander , som høster lovord i pressen. Nye Outlander ble en av de desidert mest solgte SUV'er i fjor, og blir det i år også. Vi har i tillegg lansert ny L200 og ny Pajero . Og ny Grandis . Siste tilskudd er nye Lancer Sports Sedan . Det er en svært inspirert gjeng i alle ledd hos Mitsubishi i Norge, fra importør til forhandler . Vi håper du "smittes" av entusiasmen for Mitsubishi med spennende nyheter og inspirerende og sporty biler som er lett å like og lett å eie. Vi tilbyr 5 år/ 100.000 km garanti - fordi kvalitet er lett å garantere.


Etsintäpalvelu


Nissan  
Nissan offers its new and used sports cars for sale.

Opel  
Opel offers its new and used sports cars for sale.

Peugeot  
Peugeot har en rik historie i Norge. Bertel O. Steen har vært ansvarlig for salget av Peugeot helt siden den første Peugeot 201 ble importert i 1929. Bilen kom til Norge 23. oktober, og ble brukt som demonstrasjonsvogn inntil den ble solgt til firmaet Haakon Johannesen A/S i Oslo 15. april 1930. Det er forøvrig 1930 som regnes som startåret for Bertel O. Steen sin representasjon av Peugeot i Norge. Det betyr at Bertel O. Steen og Peugeot Norge feiret 75 års jubileum som importør av det franske bilmerket i 2005. Det betyr at vi er verdens eldste frittstående importør av Peugeot. Det er en posisjon vi er veldig stolte av. Ting i dag er svært forskjellig fra begynnelsen i 1930. Fra å selge 8 biler i 1930, solgte landets Peugeot-forhandlere rekordhøye 11 181 kjøretøy i 2007. Og fra å ha kun ett utsalgssted i 1930 har Peugeot nå et av landets største og sterkeste forhandlernettverk med hele 72 utsalgssteder, fra Lyngdal i sør til Hammerfest i Nord.

Porsche  
Porsche offers its new and used sports cars for sale.

Saab  
Saab offers its new and used sports cars for sale.
SPORT CARS NORWAY