SPORT CARS DENMARK

Sport cars Denmark
OstaMyy.Com


Albania Algeria Andorra Angola Antigua And Barbuda Argentina Armenia Australia Austria Azerbaijan Bahamas Bahrain Bangladesh Barbados Belarus Belgium Belize Benin Bolivia Bosnia And Herzegovina Brazil Brunei Bulgaria Burkina Faso Burundi Cambodia Canada Chile China Colombia Costa Rica Cuba Cyprus Czech Republic Denmark Djibouti Dominica Dominican Republican Ecuador Egypt El Salvador England Ethiopia Fiji Finland France Gabon Gambia Georgia Germany Ghana Greece Grenada Guatemala Guyana Haiti Honduras Hong kong Iceland India Indonesia Israel Italy Jamaica Japan Jordan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Lithuania Luxembourg Macedonia Malaysia Malta Mexico Moldova Mongolia Netherlands New Zealand Norway Oman Pakistan Panama Paraguay Peru Philippines Poland Portugal Qatar Romania Russia Saint Kitts And Nevis Saint Lucia Saint Vincent And Grenadines Saudi Arabia Serbia And Montenegro Singapore Slovakia Slovenia South Africa Spain Sri Lanka Sudan Suriname Sweden Switzerland Syria Taiwan Thailand Trinidad And Tobago Tunisia Turkey Ukraine United Arab Emirates Uruguay USA Uzbekistan Vanuatu Venezuela Vietnam ZimbabweSPORT CARS DENMARK


BMW  
Med sine tre mærker BMW, MINI og Rolls-Royce Motor Cars satser BMW Group først og fremmest på førsteklasses kvalitet. For at kunne gøre det udnytter virksomheden sine stærke sider optimalt og med en konsekvens, der er hidtil uset inden for bilindustrien. Lige fra udviklingsfasen, over produktion og markedsføring, til det endelige salg er der i BMW Group konstant fokus på kompromisløs høj kvalitet. Og virksomhedens succes er et klart tegn på, at dette er den rigtige strategi.

Chevrolet  
Chevrolet mærket blev etableret i 1911 af den europæiske ingeniør Louis Chevrolet samt af Billy Duran, en amerikaner der senere startede General Motors. Mærket har en stærk europæisk historie. Fra 1924 til 1965 blev næsten 250.000 Chevrolet biler produceret på fabrikker i København, Stockholm, Antwerpen, Biel, Warszawa og Berlin til europæiske kunder.

Ford  
Med sine praktiske og billige biler ændrede Henry Ford folks måde at leve på. Han opfandt samlebåndet og indførte masseproduktions teknikker, der skulle komme til at sætte standarden for alverdens industrier i det meste af det tyvende århundrede. Henry Ford blev født den 30. juli 1863 i Springwells Township, Wayne County, Michigan, som den første af en søskendeflok på seks børn. Han voksede op på familiegården, gik i en skole med kun ét klasseværelse og arbejdede i sin fritid på gården. I en tidlig alder viste han interesse for mekanik, en interesse som senere skulle udvikle sig til en genial kunnen - og føre til anerkendelsen som en af verdens største industrimænd i historien.

Hummer  
Hummer Offers its new models of sports cars for sale.

Hyundai Motor Company  
Hyundai Motor Company er en solstrålehistorie. Hyundai betyder ”moderne og fremadrettet”, og siden virksomheden blev grundlagt i 1967, er der blevet produceret biler efter denne vision. I dag er mærket vokset til verdens syvende største med 50.000 ansatte og en årlig produktion på snart to millioner biler. Hovedkvarteret ligger i Seoul, Sydkorea, og Hyundai har højteknologiske produktions- og udviklingscentre i Asien, USA og Europa. Bag succesen ligger hårdt arbejde. Hyundai har sat sig som mål at producere biler af højeste kvalitet i et flot design med masser af udstyr - til en attraktiv pris. Dét har gjort Hyundai til et smartere bilvalg i 190 lande verden over. Siden Hyundai kom til Danmark i 1992, har mærket været i konstant fremgang og er nu blandt danskernes mest foretrukne. Med 60 forhandlere er der aldrig langt til service, og vi er stolte af at kunne yde 3 års garanti med ubegrænset kilometer samt 6 års garanti mod rustgennemtæring. Forhør om de nærmere garanti bestemmelser hos din Hyundai forhandler.

KIA Motors Corporation  
KIA Motors Corporation (www.kiamotors.com) blev grundlagt i 1944, og koncernen er Koreas ældste bilproducent. Som en del af Hyundai-KIA Automotive Group sigter KIA mod at blive et af verdens bedste bilmærker. KIA’s 12 produktions- og samlefabrikker er fordelt i syv lande, og de producerer årligt mere end 1,1 millioner biler, der sælges og serviceres via et netværk af distributører og forhandlere i 160 lande. I dag har KIA 32.500 ansatte og en årlig omsætning på 16 milliarder dollar. KIA er hovedsponsor for Australian Tennis Open og officiel sponser for Davis Cup. Tennis-ikonet Rafael Nadal er ambassadør for KIA, og han deltager i KIA’s verdensomspændende reklamekampagner både på tv og i de trykte medier de næste to år (indtil 2008). Han vil desuden være med til at promovere KIA på flere internationale biludstillinger.

Land Rover  
Land Rover Offers its new models of sports cars for sale.

Lexus  
Lexus Offers its new models of sports cars for sale.

Mazda  
Vores første personbil, en todørs-coupé med navnet Mazda R360 Coupe, ser dagens lys i 1960. Mazda Carol, en sedan, kommer på gaden i 1962. I 1963 ruller Mazda nummer én million af samlebåndet. Den første Mazda med rotationsmotor, Mazda Cosmo Sports 110S, lanceres i 1967. Rotationsmotoren skal siden hen vise sig at komme til at spille en vigtig rolle i Mazdas historie. Samme år indledes eksporten til Europa for alvor. 1970'erne I 1970'erne begynder eksporten til USA. Adskillige nye modeller lanceres i dette årti. Blandt de modeller, der er medvirkende til at slå vores navn fast, kan nævnes Mazda Familia (323) og Mazda Capella (626), som begge kommer på gaden i I 1972 runder vi fem millioner producerede biler, og året efter eksporteres der over én million biler. I 1975 lancerer vi Mazda-navnelogoet.


Etsintäpalvelu


Mercedes-Benz Danmark  
Mercedes-Benz Danmark AS er den officielle importør af Mercedes-Benz i Danmark. Salg af nye biler foregår gennem et netværk af autoriserede og selvstændige forhandlere, ligesom vi har et veludbygget netværk af autoriserede serviceværksteder. Mercedes-Benz Danmark AS har hovedkontor i Øresundsregionen, i både København og Malmø. Vi har en fælles dansk-svensk organisation, hvor flere funktioner deler ansvaret for de to markeder. Vi er i alt cirka 250 medarbejdere, som løser en række varierende opgaver inden for blandt andet salg, marketing, teknik og service. Mercedes-Benz Danmark AS er en del af den globale bilkoncern Daimler AG, som har hovedkontor i Stuttgart, Tyskland

Mitsubishi  
Står klar hos de danske forhandlere. Den nye Lancer SportSedan er inspireret af de mange succeser, som Mitsubishi har opnået inden for rallysporten de sidste mange år. ESP og antispin * 6 airbags * 16" aluminiumsfælge * Tågeforlygter * Regnsensor * Integreret * Radio/cd med MP3 funktion samt 6 højttalere * Ratbetjening af radio * Læderrat og -gearknop * multifunktionelle bagsæder * mm

Nissan  
Nissan Offers its new models of sports cars for sale.

Opel  
Opel Offers its new models of Opel Gt sports cars for sale.

Peugeot  
A. W. Bruun Import A/S har siden 1952 varetaget markedsføring og salget af Peugeot i Danmark gennem et fintmasket net af dygtige forhandlere. Som følge af Peugeot Danmarks positive resultater overtog vi i 1998 det svenske marked med en selvstændig søsterorganisation, K. W. Bruun Autoimport A B, hvilket hurtigt skabte fremgang. Sidst har K. W. Bruun i 2005 overtaget importen af Peugeot i Island, hvor Bernhardt EHF har ansvaret for salg og service. Ansvaret for distribution af reservedele og tilbehør til Danmark, Sverige og Island er lagt i hænderne på K. W. Bruun Logistik A/S, som har til huse i Hedehusene. K. W. Bruun Scandi A/S, som blev etableret i 1998, er moderselskab for alle K. W. Bruun selskaber. Det ejes af Interdan A/S, som foruden Daewoo Danmark, også ejer Multibrand A/S, der bl.a. står for importen af Ssang Young.

Porsche  
Tel.
63 11 85 23
e-mail
carsten.christensen@porsche.dk


Saab  
Saab offers its new and used sports cars for sale.

Toyota Danmark A/S  
Address:
Dynamovej 10 2730 Herlev
Telefon:
44 85 04 00
Fax:
44 91 14 86
Email:
toyota@toyota.dk


Volkswagen  
Volkswagen offers its new and used sports cars for sale.

Volvo Cars  
Her kan du finde ud af alt, der sker i Volvos verden. Du kan blive den første, der får de nyeste historier, lære, hvad der bliver afsløret på de kommende biludstillinger, og opdage det, hvis vi har fået nye trofæer til trofæskabet.

Vitesse Auto  
Address:
Englandsvej 5 B, DK 4800 Nykøbing F.
Tlf.
(+45) 54 82 13 23
fax
(+45) 54 82 13 53
e-mail:
mm@vitesseauto.dk


Triumph Sportscars  
Værkstedet der i dag er det eneste værksted, der er 100% specialiseret i biler af mærket Triumph. Værkstedet blev grundlagt i 1982 og siden starten har drivkrafterne bag virksomheden været Flemming og Vera Bendixen.

British Sportscars  
Address:
Hejreskovvej 26 B - 3490 Kvistgård
Tlf.
(+45) 59 50 30 42
Fax
(+45) 59 50 30 52
Email:
bull@britishsportscars.dk


Marielyst SportsCars  
Marielyst SportsCars - Automobilmuseum displays 65 vehicles from 1913 - 1970. The privat collection consists of classic sportscars and vintage cars. The Museum is located in the south part of the island Falster near by the Marielyst beach.

EverGreen SportsCars  
EverGreen SportsCars importerer bedre klassiske sportsvogne fra Europa og USA. Bilerne, der erhverves i et løbende samarbejde med velrenommerede specialister, er typisk nænsomt restaureret med hovedvægten lagt på den enkelte bils originalitet. Efter omhyggelig klargøring og syn videresælges bilerne med eller uden afgift – alt efter ønske.
SPORT CARS DENMARK