Ilmoita ilmaiseksi

OhjeetOhjeet

1. Miten palveluun rekisteröidytään ja rekisteröitymisen hyödyt ?

2. Miten palveluun kirjaudutaan sisään ?

3. Miten palvelusta kirjaudutaan ulos ?

4. Kuinka laitat ilmoituksen palstalle ?
4.1. Ohjeet kuvallisen ilmoituksen jättämiseen palstalle
4.2. Ilmoituksen jättäminen sähköpostilla ?

5. Missä muodossa ja koossa kuvat voivat olla ?

5. Miten muokkaat/poistat ilmoitustasi ?
6.1. Jos olet rekisteröitynyt ?
6.2. Jos et ole rekisteröitynyt ?

7. Onko ilmoittaminen kaikilla palstoilla ilmaista ?

9. OstaMyy.Comin yhteystiedot ?

1. Miten palveluun rekisteröidytään ja rekisteröitymisen hyödyt ?

Palveluun voi rekisteröityä joko etusivun LogIn -logosta tai ilmoituspalstojen oikeassa ylälaidassa (esim. "Myydään auto -ilmoitukset" -palstassa") olevasta "Rekisteröidy"- tekstistä. Voit jättää viestin myös ilman rekisteröitymistä. Mutta jos rekisteröidyt, niin voit itse muokata/poistaa ilmoituksesi. Saat lisäksi käyttöösi yksityisviestit, joilla voit lähettää yksityisviestejä palstan välityksellä muille palstalaisille. Viestin saaja saa tiedon yksityisviestistä kirjautuessaan sisälle seuraavan kerran OstaMyy.Comiin. Lisäksi viestin saaja on voinut halutessaan valita, että yksityisviesteistä tulee ilmoitus hänelle myös sähköpostitse.

2. Miten palveluun kirjaudutaan sisään


Palveluun kirjaudutaan sisään joko etusivun LogIn -logosta tai "Kirjaudu sisään" -tekstiä painamalla. "Kirjaudu sisään" teksti löytyy ilmoituspalstojen (esim."Myydään auto -ilmoitukset" -palstan) -oikeasta ylälaidasta.
Kirjautumis-statuksesi menemällä johonkin foorumiin esim. "Myydään auto -ilmoitukset" ja katsot siellä oikeaan yläkulmaan. Jos siellä lukee "Kirjaudu sisään", niin et ole kirjautunut sisään.

Jos siellä lukee "Kirjaudu ulos [ nimerkkisi ]", niin olet kirjautunut sisään palveluun.
3. Miten palvelusta kirjaudutaan ulos ?


Palvelusta kirjaudutaan ulos painamalla foorumeista löytyvää "Kirjaudu ulos [ nimerkkisi ]" -kohtaa. Se löytyy ilmoitusfoorumeiden esim. "Myydään auto -ilmoitukset" oikeasta yläreunasta. Sitä ei löydy etusivulta. Jos ilmoitusfoorumeiden oikeassa yläkulmassa lukee "Kirjaudu sisään", niin olet jo kirjautunut ulos.


4.2. Ilmoituksesi jättäminen sähköpostilla ?


Voit lähettää ilmoituksesi kuvat ja tekstit myös sähköpostilla osoitteeseen: ostamyy@ostamyy.com. On huomattava, että monilla sähköpostipalveluilla on rajoja siitä, kuinka suuria liitetiedostoja voi lähettää kerrallaan. Monissa palveluissa tämä raja on 500 kt. OstaMyy.Com voi vastaanottaa 9000 kt liitetiedostoja kerrallaan, jos vaan sähköpostipalvelusi sallii isojen liitetiedostojen lähettämisen. Jos et saa lähetettyä kuvia yhdessä sähköpostissa esim. kyseisen rajoituksen takia, niin lähetä niin monta sähköpostia kuin tarve vaatii esim. kuva kerrallaan, vaikkapa yhdeksän sähköpostia. Viestisi lisätään palstalle mitä pikemmiten.

5. Missä muodossa ja koossa kuvat voivat olla

Kuvasi saavat olla missä muodossa/koossa tahansa. Esim. se ei haittaa, jos kuvasi näyttää liian suurelta, robottimme korjaa asian pikemmiten.


6.1. Miten muokkaat/poistat ilmoitustasi, jos olet rekisteröitynyt ?

Jos olet rekisteröitynyt ja jättänyt viestisi rekisteröityneenä, niin voit itse muokata omaa viestiäsi. Aloita siitä, että etsi ensin oma viestisi. Paina sitten "muokkaa". Muokkaa viestisi mieleiseksesi ja paina sen jälkeen "lähetä". Näin viestisi on muokattu.

6.2. Miten muokkaat/poistat ilmoitustasi, jos et ole rekisteröitynyt ?

Jos haluat muokata/poistaa ilmoituksesi, etkä ole rekisteröitynyt, niin lähetä sähköpostia ylläpidolle (ostamyy@ostamyy.com), niin hän muokkaa/poistaa viestisi. Voit lähettää viestin myös
palautelomakkeella.

Saat viestisi pois myös vastaamalla omaan viestiisi, että "myyty" tai tai ilmaise muuten, että haluat viestin poistettavaksi, niin ylläpito poistaa viestisi pikemmiten.

7. Onko ilmoittaminen kaikilla palstoilla ilmaista ?


Kaikki ilmoittaminen on rajoituksetta ilmaista sekä yksityisille että yrityksille


8. OstaMyy.Com yhteystiedot


OstaMyy.Comin ylläpidosta huolehtii:
WellCar Finland
Kutojankatu 36
05800 Hyvinkää
E-Mail: ostamyy@ostamyy.com
Y-tunnus 1355324-5

Otamme mielellään palautetta vastaan.
Ohjeet