Sivu 1/1

Vuokrataan tilava 8 hlön Savu mökki Ylläksellä

ViestiLähetetty: Ke Joulu 25
Kirjoittaja kuitunen@kolumbus.fi
Vuokrataan Savu, 2009 valmistunut laadukas ja tilava 123 m2 mökki 8 (+2) hengelle kaikilla mukavuuksilla Ylläksellä, keskeisellä paikalla Äkäslompolossa, hotelli Ylläskaltion lähellä. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä, et välttämättä tarvitse autoa.

Tarkemmat tiedot mökistä ja sen varusteista, varaustilanteen ja hinnaston löydät Savun omilta kotisivuilta:
www.vuokramokki.fi/savu
Löydät meidät myös Ylläksen sivuilta:
www.yllas.fi/palvelut/savu-vuokramokki
e-mail: savu@vuokramokki.fi

Alakerrassa tilava tupa ja täydellisesti varustettu keittiö, 2 x mh (erilliset sängyt), 2 x wc, sauna, pesuhuone ja kodinhoitohuone. Parvella 1 x mh (parisänky), 2 erillistä sänkyä, wc sekä runsaasti oleskelutilaa. Yhteensä 8 mukavaa nukkumapaikkaa (+2 varapatjaa). Sopii isommallekin ryhmälle tai vaikka kahdelle perheelle. Lapsivarustus.
Kuisti etelän ja lännen suuntaan. Tunturinäkymät. Erillinen varasto ja säteilylämmittimellä varustettu suksienhuoltotila, jossa 2 x voitelurauta ja voiteluteline. 4 x lumikengät. Hiiligrilli ulkokäyttöön. 2 x autolämpöpaikka. Polkupyörä kauppareissuja ym. varten.
Internet -yhteydet: WLAN-verkon kautta jaettu nopea valokuitulaajakaista (100/100 Mbps). Alakerrassa 49” 4K UHD TV, 4K UHD Blu-ray -soitin (+ lappiaiheisia elokuvia), CD-soitin ja stereot. Yläkerrassa 40" HD TV ja DVD-soitin. Internet-yhteydet: WLAN-verkon kautta jaettu nopea valokuitulaajakaista (100/100 Mbps) on veloituksetta asiakkaiden käytettävissä. Jos sinulla on esim. Netflix tunnukset, voit katsella alakerran TV:stä 4K ja full HD elokuvia.

Comprar Cialis Andalucia Jeapesy

ViestiLähetetty: Su Huhti 21
Kirjoittaja Austcomo
Provera 2.5mg Dysmenorrhea [url=http://try-rx.com]cialis no prescription[/url] Levitra 25