VUOKRALLE TARJOTAAN HUVILA 75m²+SAUNAMÖKKI 25m² EVIJÄRVELLÄ

Lähetä vastaus

Vahvistuskoodi
Syötä koodi siten kuin se on näkyvillä. Huomioi kirjaisinkoko

BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat Poissa käytöstä
Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: VUOKRALLE TARJOTAAN HUVILA 75m²+SAUNAMÖKKI 25m² EVIJÄRVELLÄ

VUOKRALLE TARJOTAAN HUVILA 75m²+SAUNAMÖKKI 25m² EVIJÄRVELLÄ

Viesti Kirjoittaja VillaRentola » Ke Heinä 09

VILLA RENTOLA on tasokas pyöröhirrestä tehty talviasuttava 100 m² huvilakokonaisuus, kaikilla mukavuuksilla.

Rauhallisella Kerttuanjärvellä, hyvien kulkuyhteyksien päässä, Evijärven kunnassa sijaitsevan huvilakokonaisuuden erikoisuutena on saunamökin yhteydessä 50m järven rannasta oleva tunnelmallinen PALJU.

Huvilakokonaisuus sijaitsee isolla 1 ha tontilla järven aurinkoisella länsirinteellä, jossa 75m² 2-kerroksinen päähuvila ja 25m² 1-kerroksinen saunamökki. Yhteensä vuodepaikkoja huvilakokonaisuudessa on 11+4 hengelle.

Sopii erinomaisesti perheille! Lapsiystävällinen loivasti syvenevä ranta, josta miellyttävä käydä uimassa. Rantaan on rakennettu grillauspaikka, laituri, puuvaja ja varasto. Rannasta löytyy myös soutuvene ja pelastusliivejä. Myös lapsille löytyy pihapeleihin varusteita ja muuta tekemistä mm. trampoliini.

Hinnat: 140€/vrk; 280€/vkl; 550€/vko; 400€/ma-to

Hintaan sisältyvät sähkö, vesi, takka- ja saunapuut, saunan-, trampoliinin-, kaasugrillin-, veneen- ja pelastusliivien käyttö. Jos haluat että teemme loppusiivouksen puolestanne, niin veloitamme siitä 100€.

Soita 040 3720468 ja kysy suoraan vapaita aikoja tai lisätietoja!
Tiedusteluja voi tehdä myös osoitteen kautta.
v i l l a . r e n t o l a (ät) g m a i l . c o m (Poista välilyönnit)

Päähuvila:
Huvila valmistui keväällä 2011. Huvilassa on nykyaikainen keittiö, täydellä varustuksella. Huvilan yhteydessä tilava terassi, jossa mukava nauttia aamukahvit, grillailla tai istua iltaa. Huvila sijaitsee loivassa rinteessä, joten parvekkeelta voi ihailla upeaa järvimaisemaa sekä järven taakse laskevaa aurinkoa. Huvilassa on sisäWC, takka, neljä makuuhuonetta sekä olohuone, keittiö ja iso parvi, jossa vuodesohva. Yhteensä päähuvilassa on vuodepaikkoja 9+2 hengelle.

Saunamökki:
Pihapiirissä 2003 valmistunut saunamökki, jossa puukiuas ja suihku. Saunamökin yhteydessä makuuparvellinen olohuone, takka sekä iso terassi. Yhteensä saunamökissä on vuodepaikkoja 2+2 hengelle.

Varustus:
Varustukseen kuuluu juokseva vesi, astianpesukone, astiasto, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, liesituuletin, suihku, sähköliesi&uuni, takka, nestekaasugrilli, kahvinkeitin, stereot, laituri, terassikalusteet, trampoliini, riippukeinu sekä televisio ja digiboksi. Huvilakokonaisuus on sähköistetty ja lämmitysmuotona on sähkölämmitys ja takka.

Harrastuksia:
Huvilakokonaisuus sijaitsee kalaisan Kerttuanjärven rannalla, eli laiturilta voi onkia tai virvelöidä tai käydä kalassa rannassa olevalla soutuveneellä. Saaliiksi saa yleensä isoja ahvenia, lahnoja tai haukia. Kalastuslupia voi ostaa 1,5 km päässä olevasta Tarmo lähikaupasta. Kaikki suhteellisen lähellä huvilaa. Jos haluaa hemmotella itseään, niin läheltä löytyvät kylpylä Kivitippu sekä Härmän kuntokeskus, joiden molempien yhteydessä on myös golfkenttä. Jos taas kiinnostaa käydä ostoksilla, niin läheltä löytyy mm. kyläkauppa Veljekset Keskinen. Koko perheelle yhteistä mukavaa tekemistä taas löytyy huvipuisto PowerParkista 53 km päästä.

Yleistä varauksista:
Viikkovarausaika on tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Vaihtopäivänä on perjantai. Viikonloppuvarausaika on yleisimmin perjantaista klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 19.00 (edellyttäen, että sunnuntaina ei ala seuraava varaus, jolloin lähtöaika on normaali 12.00). Varauksen voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla villa.rentola(ät)gmail.com kautta, jolloin teille lähetetään tietopaketti sisältäen mm. ohjeet ennakkomaksua (30%) ja loppusuoritusta (70%) varten sekä ajo-ohjeet.

Ei muuta kuin omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukaan ja mökkeilemään!
Liitteet
Paahuvila12.JPG
Päähuvila
Paahuvila12.JPG (129.36 KiB) Katsottu 1602 kertaa
P6062168.JPG
Saunamökki
P6062168.JPG (134.72 KiB) Katsottu 1602 kertaa
P6062197.JPG
Palju
P6062197.JPG (137.05 KiB) Katsottu 1602 kertaa
maisema3_247.jpg
Maisema
maisema3_247.jpg (18.17 KiB) Katsottu 1602 kertaa

Ylös