Äkkilähdöt Suomesta, Ruotsista ja Hollannista

Valitse allaolevasta listasta äkkilähtömaa
Suomi | Ruotsi | Alankomaat

Lomille lomps:

Matkasuunnitelmien avuksi oheen on koottuna linkkejä sekä matkanjärjestäjien että matkatoimistojen kotisivuille. Toivottavasti näistä on apua pahimpaan matkakuumeeseen!


Rio
Rio
Rio
Varhainen aamu Rio de Janeirossa
Matkanjärjestäjien äkkilähdöt

Äkkilähtö Ruotsista:

Ruotsissa puhutaan toista kotimaista ja myös englantia, joten lippujen tilaaminen sujuu melko helposti myös puhelimitse. Matkat yleisesti pystyy maksamaan netin kautta luottokortilla. Yhteydet Tukholmaan ovat hyvät. Tukholman Arlandan lentokentälle pääsee lentäen vaikkapa käyttäen halpalentoyhtiöitä tai seilaten laivalla, jolloin loma alkaa jo Suomen puolella. Tukholman Cityterminaalista, jonne voi mennä satamasta esim. laivabussilla, kulkee linja-autoja "Flygbussarna" sekä pikajunia "Arlanda Express" Arlandaan tihein väliajoin. Ruotsista löytää erinomaisia matkatarjouksia etenkin keväisin, loppukesästä sekä joulun aikaan.

Ruotsalaisilla nettisaiteilla hinnat ovat Ruotsin kruunuissa. Yksi kruunu on n. 0.12 euroa ja 1 eurolla saa n. 8.50 kruunua.

Copacabana
Copacabana
Copacabana
Päivä Copacabanalla
Äkkilähtö Hollannista:

Hollannissa yleisesti puhutaan englantia, joten matkalippujen hankinta sitä kautta on yleensä jokseenkin vaivatonta. Yksi tapa hankkia liput on käyttää Visaa ja pyytää liput Amsterdamin Schipholin lentokentälle, jossa on tiskejä josta ne on mahdollista noutaa, mikäli niitä ei halua postitse Suomeen. Lennot Amsterdamiin maksavat yleensä noin 180-250 euroa riippuen lentoyhtiöstä. Amsterdamiin lentävät ainakin Finnair, SAS, Blue1 ja KLM.

Schipholin lentoasemalla on helppo liikkua ja opasteet ovat kohdillaan. Mikäli matkojen välillä on aikaa, voi vaikkapa käydä tutustumassa Amsterdamiin esim. junalla, joita kulkee tihein väliajoin lentokentältä keskustaan ja takaisin. Junamatka lentokentältä Amsterdamin keskustaan kestää 15-20 minuuttia. Kannattaa hankkia edestakainen päivälippu, joka ei maksa kuin jonkusen euron. Hollannista löytää usein erinomaisia matkatarjouksia kauemmaskin maailmalle. Äkkilähtö Brasiliaan, Venezuelaan, Meksikoon tai Domikaaniseen tasavaltaan täysihoidolla näyttää liikkuvan melko usein n. 300-600 euron tietämillä. Edullisimmillaan jopa alle 300 euroa.

Hollanti on euromaa kuten Suomikin.

Ipanema
Ipanema
Ipanema
Auringonlasku IpanemallaOstamyy.comin matkailusivut
(c) 2012 Ostamyy.com . Kaikki oikeudet pidätetty.
www.ostamyy.com
akkilahdot