COURIERS ROMANIA

Couriers Romania
OstaMyy.Com


Afghanistan Albania Algeria Angola Antigua And Barbuda Argentina Armenia Aruba Australia Austria Azerbaijan Bahamas Bahrain Bangladesh Barbados Belarus Belgium Belize Benin Bermuda Bhutan Bolivia Bosnia And Herzegovina Botswana Brazil Brunei Bulgaria Burkina Faso Burundi Cambodia Cameroon Canada Cape Verde Chad Chile China Colombia Congo Costa Rica Cote'd Ivoire Croatia Cuba Cyprus Czech Republic Denmark Dominica Republic East Timor Ecuador Egypt El Salvador England Eritrea Estonia Ethiopia Fiji Finland France Gabon Gambia Georgia Germany Ghana Greece Grenada Guadeloupe Guatemala Guyana Haiti Honduras Hong kong Hungary Iceland India Indonesia Iran Iraq Ireland Israel Italy Jamaica Japan Jordan Kazakhstan Kenya Kiribati Kuwait Kyrgyzstan Latvia Lebanon Lesotho Libya Liechtenstein Lithuania Luxembourg Macedonia Madagascar Malawi Malaysia Maldives Mali Malta Mauritania Mauritius Moldova Mongolia Morocco Mozambique Namibia Nauru Nepal Netherlands New Zealand Nicaragua Niger Nigeria Norway Oman Pakistan Panama Papua New Guinea Paraguay Peru Philippines Poland Portugal Qatar Romania Russia Rwanda Saint Kitts And Nevis Saint Vincent And The Grenadines Senegal Saudi Arabia Serbia Seychelles Sierra Leone Singapore Slovakia Slovenia Somalia South Africa South Korea Spain Sri Lanka Saint Lucia Sudan Swaziland Sweden Switzerland Syria Taiwan Tajikistan Tanzania Thailand Togo Trinidad And Tobago Tunisia Turkey Turkmenistan Tuvalu Uganda Ukraine United Arab Emirates Uruguay USA Uzbekistan Venezuela Yemen Zambia ZimbabweCOURIERS ROMANIA
Fan Courier

  DESCRIPTION:FAN COURIER EXPRESS este cel mai important furnizor de servicii de curierat rapid cu acoperire integrala a teritoriului Romaniei si avand posibilitatea sa expedieze spre orice destinatie globala.

RO COURIER LOGISTIC GRUP

  DESCRIPTION: Ro Courier Logstic Grup este compania creeata exclusiv pentru satisfacerea necesitatilor dumneavoastra in materie de curierat.Lansati in dinamica competitie de pe piata interna de doar un an si jumatate am dat dovada de maturitate si profesionalism.

Fast Courier

  DESCRIPTION:Servicii postale pentru Bucuresti în sistem "door-to-door" cu confirmare de primire.Pregatire plicuri cu antet, împlicuire, etichetare gi de interfagi client-poit. Prin intermediul acestui serviciu va ajutam sa externalizati servicii grele si costisitoare ca timp si spatiu.

Concorde Courier
  DESCRIPTION:Viaia e un concurs de împrejurari. Ca sa nu ratezi nici o oportunitate, este important sa fii mereu la locul potrivit ai la momentul potrivit.Pentru ca încrederea ta conteaza, Concorde se angajeaza cu oameni care îai asuma responsabilitatea de a fi reprezentanaii tai personali, oferindu-ai discreaie ai seriozitate, iar serviciile sale sunt perfect adaptabile nevoilor tale.

Rodipet Courier
  DESCRIPTION:Serviciul de mesagerie permite transportul de colete de la un punct de prezenta Rodipet Courier la un alt punct de prezenta Rodipet Courier.

European Courier
  DESCRIPTION:European Courier este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 1997, si care a reusit in cativa ani sa se impuna, prin profesionalism si eficienta, pe piata serviciilor de curierat rapid de tip door-to-door, ajungand acum sa se afle in topul companiilor de curierat din Romania.

Same Day Courier
  DESCRIPTION:Serviciile oferite de catre noi se adreseaza tuturor acelora care s-au confruntat pana acum cu necesitatea de a expedia ceva care sa ajunga cel mai rapid posibil la destinatie in tara, timpul de livrare fiind in astfel de cazuri de importanta primordiala.

Fastius Courier
  DESCRIPTION:The world moves faster than ever. And you need speed, so that your business could keep up the pace. Fastius Curier takes care 24 hours a day, 365 days a year that your documents get quickly and safely wherever you need them to be.

Inside Courier
  DESCRIPTION:Bine ati venit la Inside Courier. Stim mai bine ca oricine altcineva cat de important este timpul dumneavoastra, asa ca, pe scurt, o sa incercam sa facem un rezumat al povestii Inside Courier.


Etsintäpalvelu


Pegasus Courier
  DESCRIPTION:De aceea, scopul nostru este de a va oferi cele mai bune solutii pentru distributie de tipul business to business (B2B) si business to customer (B2C), combinand distribuirea in siguranta si livrarea la timp a expeditiei, toate la preturi competitive.

Business Courier
  DESCRIPTION:Timp de expediere intre 60 si maxim 90 de minute.Preturi mai mici fata de cel mai mic pret racticat de concureta.Usurinta in contractare si administrare. Transmiterea comenzilor ON-Line pe Internet.Incredintarea relatiilor cu clientii dumneavoastra unei firme specializate.

Cat Courier Srl
  DESCRIPTION: SERVICII CURIERAT RAPID, LOCAL SI NATIONAL, LA CELE MAI MICI PRETURI, DISCOUNT-URI DE 40 %, NU EZITATI SA NE CONTACTATI.
Tel.:0723.128564

Padre Courier
  DESCRIPTION: Adresa: B-dul. Timisoara nr. 31, bl. OD7, sc. 3, ap. 97, sector 6, Bucuresti
Telefon: 021-414.00.91
Telefon2: 0727.730.044

Ghid Afaceri
  DESCRIPTION:AN3 Group este o casa de expeditie care se ocupa de expeditiile Usa la Usa si lucreaza cu abnegatie pentru a oferi clientilor si partenerilor o treaba excelenta. Ridicare & Livrare la timp Consolidare Documentatie Formalitati vamuire Servicii Usa-la-Usa Servicii de curierat expres .

SC Fan Courier Express
  DESCRIPTION: FIRMA INSCRISA GRATUIT, DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

SMS Cargo Trans
  DESCRIPTION: SM Cargo Trans este o firma de transport cu sediul in localitatea Dej, jud. Cluj, Romania, care executa transport exclusiv international pentru marfuri generale, in special pe relatia Olanda. Avem parteneri cu contracte ferme pentru care transportam marfa din anul 2002 fara probleme.

Cargo Speed
  DESCRIPTION:Cargo Speed va pune la dispozitie servicii de calitate in transportul national si international de marfa, transport rutier, aerian si maritim.

Triton International Cargo
  DESCRIPTION:Compania a fost infiintata in anul 1999. In data de 8 iulie 1999 societatea a fost autorizata de catre Directia Generala a Vamilor pentru birourile vamale “ Otopeni Marfa ” si “ Baneasa ” – in calitate de Comisionar in Vama.

DHL
  DESCRIPTION:DHL este liderul pietei mondiale de curierat expres international, terestru ti aerian. De asemenea, este numtrul 1 mondial în transport cargo naval ti logistics contractual. DHL oferr o gama complete de solusii personalizate.

FedEx
  DESCRIPTION:FedEx are now collecting pick-up for export until 24:00 in Bucharest. This option will be soon available in other cities across the country. The packages will be exported the next day. More information about shipping with FedEx form Romania can be found in the Ship from Romania section of our site. Even more, our consultants are available by phone, from 10:00 to 17:00 from Monday to Friday, at 201 48 22.

UPS International
  DESCRIPTION:UPS International network offers time-definite delivery options to more than 200 countries and territories.

Tarom
  DESCRIPTION:Cargo asigura soluaii flexibile, performante, corespunz?toare cerinaelor specifice fiecarui client ai posibilitatea de adaptare a acestora fluctuaaiilor pieaei.

OK Cargo
  DESCRIPTION:OK Cargo Logistics este o companie romaneasca, cu capital integral privat, infiintata in anul 2006. Este o companie tanara in plina dezvoltare, care a reusit sa se impuna la nivel national prin respectul fata de client.

Cte Cargo Transport Equipment
  DESCRIPTION: Adresa: STR GRIGORE TARANU NR 11 SECT 5 050475
Localitate: Bucuresti
Telefon: 021-4028808; 021-4028818
Fax: 021-4028818

Cargo Si LTL
  DESCRIPTION:Practic, oferim clientilor nostrii posibilitatea de a trimite un palet sau o suta de paleti, oriunde in tara, in orice zi lucratoare doresc, la preturi mult mai competitive decat oricare dintre concurentii nostrii. Ceea ce ne face sa fim numarul unu pe piata de servicii LTL si Cargo este tocmai flexibilitatea serviciilor noastre.


COURIERS ROMANIA