Vuokraa pakettiauto, Tampere

Autovuokraamo Tampere
OstaMyy.Com

Hatanpään kartano

Hatanpää, Tampere

Hatanpää, Tampere

Hatanpää, Tampere


Vuokraa pakettiauto Volkswagen Transporter


Vuokraa pakettiauto Volkswagen

Volkswagen Transporter

Tonniluokan Volkswagen Transporter pakettiautot ovat ajo-ominaisuuksissa ja mukavuudessa nousseet täysin henkilöautojen tasolla. Volkswagen Transporterissa istutaan selvästi henkilöautoa ylempänä joka tarkoittaa parempaa näkyvyyttä. Volkswagen Transporter on tilava ja mukava pakettiauto, jonka käytännöllisyys ja monipuolisuus häikäisevät.

Ominaisuudet

Volkswagen Transporterin viimeisin ja edistyksellisin tekniikka tukee sekä erinomaisia ajo-ominaisuuksia että ensiluokkaista viihtyvyyttä. Kehittyneen pumppusuutinmoottorin ja teknisien yksityiskohtien ansiosta Transporterin CO² päästöt ovat vain 219 g/km. Kiihtyvyys 0-100 km/h 15,3 s. Polttoaineen kulutus ( Diesel ): kaupunkiajo 10,9 l / 100 km, maantieajo 6,8 l / 100 km, yhdistetty 7,6 l/100 Km.

Helposti käsiteltävä.

Kaikkien pyörien erillisjousitus, täsmällisen tarkka vaihteisto ja tehostettu ohjaus tekevät Transporterin käsittelystä helppoa ja sujuvaa. Liikkuvuudesta pitävät huolen tehokkaat mutta taloudelliset dieselmoottorit joissa riittää suorituskykyä ja vääntöä tiukkoihinkin vaatimuksiin.

Transporterin ergonomisesti suunniteltu ohjaamo tarjoaa ihanteelliset työolosuhteet. Vakiovarusteisiin kuuluu mm. ohjauspyörän korkeus- ja pituussäätö, kuljettajan istuimen korkeuden- ja ristiseläntuen säätö, sähkökäyttöiset ikkunat sekä sähkösäätöiset ja lämmitettävät peilit. Lisäksi sisätilat on varustettu useilla pienillä mutta käytännöllisillä yksityiskohdilla, kuten asiapapereiden ja karttojen säilytyslokeroilla, jotka helpottavat kuljettajan työskentelyä.
Niin ikään esimerkiksi joystick-tyyppinen vaihteenvalitsin on sijoitettu kojetaulun yhteyteen, jotta liikkuminen ohjaamossa olisi mahdollisimman esteetöntä ja luontevaa.

Tekniikka takaa turvallisuuden.

Myös turvallisuuteen on panostettu vahvasti Volkswagen Transporterissa. Vakiovarustukseen sisältyvät muun muassa uuden sukupolven ESP-ajonvakaudenhallintajärjestelmä, lukkiutumattomat ABS-jarrut, elektroninen tasauspyörästönlukitus (EDS), kuljettajan turvatyyny ja kolmipisteturvavyöt kaikilla istuimilla (kiristimet uloimmissa istuimissa).

YHTEYSTIEDOT

Autovuokraamo Scandia Rent Tampere
Rantaperkiönkatu 1, PL 9
33900 Tampere (Teboil jakelun ja postin välissä)
Puh. (03) 3454 2700, fax (03) 222 0100
Sähköposti: tampere@scandiarent.fi
Kalusto ym. esittely: Autovuokraamo Scandia Rent
Vuokraa pakettiauto Volkswagen Transporter, Tampere
Nimi
Sähköposti
Asia
                           
Hatanpään kartanoKuva: Hatanpään kartano.


Hatanpään kartanoKuva: Hatanpään kartano.


Hatanpää, Tampere


Hatanpää, Tampere


Hatanpää, Tampere


Hatanpää, Tampere


Hatanpää, Tampere


Hatanpää, Tampere


Hatanpää, Tampere


Hatanpää, Tampere


Vuokraa pakettiauto Volkswagen              Vuokraa pakettiauto Volkswagen Transporter